Noorjuuksurite salong Tallinnas

Praktikant Tuuletuka salongis

Tule Tuuletukasse, praktikant pakub teenused soodsamalt.

Tuuletuka salongiga on liitunud praktikant Virgi Huntsaar, kelle praktika kestab meie juures kuni 07.11.2016.
Oleme loonud selleks puhuks väga hea pakkumise ja ootame kõiki huvilisi juuksurisse ! Pakkumine kehtib Virgi praktika lõpuni.

Virgi Huntsaar´e praktikajuhendajaks on Tuuletuka Noorjuuksurite salongi meisterjuuksur Mari-Liis Must. Olles juba mõnda aega koos tööd teinud on Virgi juhendaja tagasiside järgmine: “Näen, et Virgi on väga kiire uute oskuste/nippide omaks võtmisel ja praktiseerimisel. Tema töökoht on puhas ja mulle väga meeldib näha kuidas temas on kasvamas analüüsi oskus…..küsimus, mis tulemus on mingi liigutuse taga tiksub tal ilmselt juba koguaeg oma mõtetes! Väga lahe. Soovin talle huvitavat praktika aega ja palju toredaid kliente!! ”

 

Registreeri aeg