Kas see õli on mõeldud mu juustele?

Kõik juukseõlid ei ole mõeldud igale juuksetüübile. Õli üheks eesmärgiks on taastada juukseläige. Kui aga esmakordsel proovimisel ei saavutata tulemust, ei tasu kohe õlidest lahti öelda. Kuidas saad aru, et valitud juukseõli on õige just Sinu juustele?

Siin on kiire ülevaade, kas Sinu valitud õli saab Sinu juustega läbi või mitte.

Head õlid Su juustele

Hea juukseõli näeb välja ning tundub hea, kui seda juustele rakendada. Hea õliga on kerge saavutada juukseläige ning juuksed muutuvad kiiresti siledaks. Samuti peaks valitud õli võtma ära kahususe ning pusad. Saavutatud juukseläige ning siledus peaksid püsima vähemalt mitu tundi. Mõnedel juhtudel on soovitatav lisada õli juustele juuksepesu kordade vahel. Hea õli korral ei tundu ega näe juuksed välja halvemad kui enne õli kasutamist.

Õlid, mis ei ole mõeldud Sinu juuste jaoks

Kas peale õli kasutamist tunduvad juuksed jõuetud? Sel juhul on kaks varianti: kas valitud juukseõli pole Sinu juuksetüübile sobilik või oled lisanud liiga palju õli oma juustesse. Kui Su juuksed muutuvad kuivaks, kahuliseks, vahataoliseks, hapraks, pusaseks, kangeks, tuhmunuks – ei ole valitud õli Sinu juustele õige. Eeltoodud negatiivsed tulemused võivad esile tulla kohe pärast õli kasutamist, mitmeid tunde hiljem või isegi päevi ja nädalaid pärast kasutamist.

Õlid, mis on kasutud

Sinu jaoks kasutu juukseõli ei saavuta oodatud tulemust ega tee ka juukseid hullemaks. Paljud juuksetüübid kannatavad välja mitmesuguseid õlisid ning juuksed püsivad ikka samasugusena nagu enne. See lihtsalt tähendab, et Sa pole leidnud seda õiget õli. Kohe kui leiad sobiva, siis Su juuksed annavad sellest teada.

Ettevaatust!

Paljud tooted koosnevad mitmest õlist ning võist. Võib juhtuda selline olukord, et Sinu juuksed reageerivad hästi ühele õlile, kuid kogu koostis mitte. Kui oled juba pikemat aega proovinud juukseõlisid, mis ei anna soovitud tulemusi – vaata, kas need koosnevad mitmest õlist. Proovi vahelduseks mõnda toodet, mille koostisosaks on ainult üks õli.

Veel üks tähelepanek: kui kasutad midagi head liiga palju, võid saavutada hoopis vastupidise tulemuse. Kui Sinu juuksed on muutunud silmnähtavalt õliseks/märjaks ning Sul on neid keeruline puhtaks pesta – oled õli liiga palju kasutanud. Vähenda koguseid.

Saavuta juukseläige õige õliga

Kui soovid ka endale soetada õli, siis loe meie postitust 5 kasuliku õli kohta ning saad hea ülevaate erinevatest juukseõlidest.

Registreeri aeg