Noorjuuksurite salong Tallinnas

Soeng Halloweeni kostüümipeoks

Halloween soengud Tuuletuka salongis.

Halloween on kohe kohal! Tahad minna kostüümipeole, aga ei ole mõtteid, mis kostüümi selga panna? Ja milline soeng sinna sobiks? Siin on mõned ideed.

Soeng Halloweeni jaoks

Harley Quinn

Vajalik: 2 juuksepikendust (punane ja sinine), lokitangid, (iluklambrid)

Soeng: Tõmba seitel keskele. Pane üks pool patsikummiga kinni, et saaks teise poolega tööd teha. Tee üks pool kaheks ja kinnita punane juuksepikendus. Seejärel pane pats juuksekummiga kinni, säti see natuke kõrgemale (nagu Harley Quinnil on). Korda sama teise poolega, kasutades sinist juuksepikendust.
Pane juustele kuumakaitset ning kasutades lokitange, loo lokid mõlemale patsile. Kui soovid veel detailsemalt soengut, võta patsist väike salk juukseid, keera need ümber patsikummi ja kinnita iluklambriga. Kasuta lakki viimistluseks.

Harley Quinnil on kaks patsi värviliste juuksepikendustega
Supermani soeng ikoonilise lokiga laubal

Superman

Vajalik: juuksepasta, kamm

Soeng: Pane korralik kogus pastat oma juustesse. Kammi seitel küljele. Võta näppude vahele üks salk tukast, mille saaks ”Supermani lokiks” teha. Lisa sinna veel juuksepastat ning keeruta näpu vahel seni, kuni salk hakkab loki kuju võtma. Valmis! Nüüd on vaja vaid liibuvat sinist särki ja punast keepi.

Zombie

Vajalik: beebipuuder, kamm, juukselakk

Soeng: Soovitame soengu teha vahetult enne üritust. Võta salk juukseid ja hakka kammima vastupidises suunas, et saavutada sasipea. Tee seda senikaua, kuni kõik juuksed on läbi käidud. Raputa juuste peale beebipuudrit, et juuksed oleks kahvatuma, tuhasema tooniga. Lase juustesse korralik kogus lakki, et soeng püsiks terve õhtu. Kui Sa ei soovi juustele nii palju kahju teha, on teine võimalus minna tavalise soenguga ning panna rõhku riietuse ja meigi peale. Soengu saaks teha zombie-pärasemaks, jättes pähe palsami. Niiviisi näevad juuksed välja rohkem rasvasemad, nagu zombiedel ikka 🙂

Kuidas teha zombie soeng beebipuudri, kammi ja lakiga
Natuke keerulisem soeng Halloweeni ajaks, kuid tulemus on ilus

Rosie the Riveter

Vajalik: juukseklambrid, juuksenõelad, kamm, juukselakk, lokitangid, pearätik

Soeng: Eralda tukk ning pane see kinni juukseklambriga. Pane ülejäänud juuksed krunni ja kinnita patsikummiga. Kasuta lokitange ja tee tukast üks suur ja kohev lokk, kinnita see juukseklambriga küljele. Kasuta tuka peal juukselakki, et see püsiks. Seejärel pane pearätik (punane) pähe ja valmis! Hästi sobib siia juurde nööpidega sinine triiksärk.

Kui Sa ei taha soengu pärast muretseda, tule Tuuletukasse ja aitame Sind! Meie salong asub: Tallinn, kesklinn, Narva mnt 7a.

Registreeri aeg