Noorjuuksurite salong Tallinnas

Kuidas talvel oma juuste eest hoolt kanda?

Kuivad juuksed on tihti probleemiks talvel - kuidas nende eest hoolt kanda?

Kuivad juuksed on probleemiks paljudele naistele talveajal. Enamustel meist möödub tööpäev soojades siseruumides, misjärel on vaja külma karge kätte minna ja koju suunduda. Külmad tuuled ja kiire temperatuurivahetus võib mõjuda juustele päris rängalt. Seetõttu kirjutame mõned nõuanded, kuidas juukseid taaselustada ja tervena hoida just külmal ajal.

Šampooniga ei pea pesema iga päev

Juukseid võib ka sooja veega loputada, et eemaldada rasususe juustest. Tänu sellele saab juus ise naturaalse kaitsekihi moodustada ning eemaldada rasuse peanaha tunde. Kuiva šampooni kasutamine oleks ka hea viis.

Kasuta oma juuksetüübile sobilikke šampoone ja palsameid

Otsi tooteid, milles pole sulfaate. Paksemad ja jämedamad juuksed vajavad ekstra niiskust ning peenematele juustele sobib kerge palsam, mis ei ole nende jaoks liiga raske.

Kasuta pähejäetavaid palsameid või juukseõli igapäevaselt

Kui kuumtöötled (föönitamine, sirgendamine) oma juukseid igapäevaselt, soovitame kasutada näiteks juukseõli kaks korda päevas. Üks kord enne kuumtöötlemist ning teine kord enne magamaminekut. Elixir juukseõli on selle jaoks väga hea – see ei lisa raskust ja teeb soengu läikivaks ning pehmeks.

Kasuta satiinist padjapüüre

Öösel keerates ja pöörates võivad juuksed kräsuseks muutuda. Puuvillast padjapüürid viivad juustest niiskust välja ja nii moodustuvadki kuivad juuksed.

Väldi kuumtöötlemist ja föönitamist

Talvel peaksid juuksed olema kuivad enne väljaminekut. Samas vahetult enne õue minemist föönitamine pole hea temperatuurivahe tõttu. Seega kui võimalik, väldi kuumtöötlemist. See tekitab rohkem kahuseid juukseid, mille tervendamiseks kulub rohkem aega.

Kuivad juuksed? Proovi juuksemaski

Pea meeles, et tervetele juustele pole maski tarvis. Tihtipeale arvavad inimesed, et nende omad on kõige hullemas korras, kuid tegelikult poleks neil maski tarvis. Juuste ületoitmine mõjub ka halvasti. Küsi oma juuksurilt, enne kui soovid maski proovida. Maskidest soovitame näiteks Capilo Summum Baobab mask Eva Professionalilt. Seda maski pole tarvis välja loputada.

Loodame, et need nõuanded aitavad Sind talve ajal. Kui Sul on küsimusi, helista meile või tule külla! Aitame hea meelega. Oleme avatud nädala sees 9.00 – 20.00 ning nädalavahetusel 11.00 – 17.00.

Registreeri aeg