Noorjuuksurite salong Tallinnas

Joanna lemmiksoengud

Naiste juuksur Tallinnas - Joanna lemmiksoengud.

Meie armas juuksur Joanna tõi välja pildid ning põhjendused, miks just antud naiste soengud osutusid ta lemmikuks.


Mulle on alati meeldinud lühikesed juuksed. Kahjuks ma ise ei ole kunagi enda peal seda proovinud (tean juba ette, et ei suuda välja kanda). Õnneks olen juuksur, ning olen saanud nii mõnelgi kliendil antud soengut saavutada. Tulemus on alati nii šikk. Sobiv poisipea soeng toob välja naiste parimad näojooned.

Šikk poisipea noorel tüdrukul.

Juuste värvimine vikerkaare-värvi on vaid julgetele.

Kindlasti on üks lemmikutest värvilised soengud. Justnimelt vikerkaare värvi juuksed. Olen ka enda juustesse toonud särstu vikerkaare värvidega. See toob välja naiste mängulisuse ja elunautiva omaduse. Kohe näitab, et inimene ei karda eristuda ning naudib pilkude püüdmist.


Järgmisena tooksin välja lihtsa ja elegantse lainelise soengu. Meeldivad lained, mis on tagasihoidlikumad ning toovad välja Sinus nooruslikuma külje. Kord kuus ikka tuleb ette, kus avastan ennast lokitangidega ja valmistun mõneks ürituseks või lihtsalt õhtuseks väljaminekuks.

Soeng lokitangidega enne peole minekut.

Pruudisoengud võtavad kauem aega, kuid näevad välja võrratud.

Ära ei ütle kindlasti ka uhkematest soengutest – ise küll kannan väga harva antud soengut, kuid see näeb võrratu välja. Kui peaksin minema mõnele elegantsemale üritusele – näiteks pulm, siis on ülespandud soeng hea valik. Juuksur peaks oskama Sulle valikuid pakkuda.


Kui enne maisin vikerkaare värvi juukseid, siis tegelikult meeldib ka ühetoonilised juuksed. Lahedad toonid on midagi teistsugust, näiteks ise värvisin äsja oma juuksed roosaks. Meeldib vaheldus ja midagi ootamatut. Olen näinud naisi, kes kannavad väga ägedalt välja sinist, rohelist, halli jpm.

Värvitud juuksed paistavad hästi silma, eriti kui need on mõne erksa värviga tehtud.

Kui naiste juuksur Tallinnas on täis broneeritud, tee omale kräsukrunn.

Tavaline kräsupea või kräsukrunn on ka äramainimist väärt. Kindlasti kõikide pikkade juustega naiste eelistuseks on need kinni panna, sest nii onn kordades mugavam. Piisab kasvõi ühest patsikummist, kuid kui soovid krunni, mis hoiaks paremini kinni, pead ikkagi varuma paar klambrit juurde.


Kardashiani patsid on viimasel ajal hoogu kogunud, ka ise pooldan antud trendi. Väga mugav kanda, näeb hea välja ning toob Sinus lapselikkuse välja. Olen tähele pannud, et paljud teevad antud patse pikendustega ning just värvilistega. Naiste eesmärgiks on lisada pikkust ning rohkem lõbusust oma juustesse.

Punutised ja patsid on mugavad lahendused igapäevaseks soenguks.

Hea naiste juuksur peaks Sulle nõu andma, milline soeng oleks Sulle parim. Kui soovid ka ise vaheldust ja proovida midagi eelmainitud soengutest, siis broneeri aeg juba täna. Oleme Tallinnas kesklinnas ning avatud E-R 9.00-20.00 ; L 11.00-17.00.

Registreeri aeg