Noorjuuksurite salong Tallinnas

3 nippi, kuidas lokid kauemini püsiksid

Soeng tangidega efektiivselt, nii et lokid püsiksid terve päev

Soeng tangidega valmib lihtsalt ning lokid on pilkupüüdvad. Eriti hea oleks, kui lokid püsiksid terve päev…

Täna jagame teiega oma lemmiknippe, kuidas teha lokke niiviisi, et need ka püsiksid. Need nipid toimivad ka juustepikenduste peal. Visake pilk peale ja proovige kodus järgi!

Lokkide jahutamine

Üks kõige efektiivsemaid trikke, kuidas lokid kauemini hoiaksid, on lasta neil maha jahtuda enne lahtilaskmist. Võta värskelt tangidega tehtud lokk ja pane see juuksenõelaga kinni, hoides loki kuju. Miks see töötab? Kui asetad juuksed ümber lokitangi, puutuvad need kokku kuumusega – see muudabki juuste kuju. Seetõttu on lokkidel aega rohkem ‘sisse elada’, olles kinnitatud lokiasendis. Kui lokid lahti võtate, laske neil samuti jahtuda paar minutit enne harjamist. Kui teil on aga kiire – laske mõõdukalt kauguselt fööniga kinnitatud lokkidele külma õhku peale.

Kasuta klambreid lokkide jahutamiseks, nii jääb kohevam tulemus.

Kasuta õigeid viimistlustooteid

Aita lokkidel kauem püsida, kasutades viimistlustooteid. Valige tooted olenevalt teie juuksetüübist. Näiteks laske soeng lakiga üle enne lokkide tegemist, selle ajal ja ka pärast. See annab teie soengule tekstuuri ja pikendab lokkide eluiga. Soovitame kasutada ka kuumakaitset enne kuumtöötlemist! Meie veebipoest leiate näiteks Goldwell Twist Around lokisprei, mis juba sisaldab kuumakaitset.

Goldwell Twist Around lokisprei teeb ka kõige sirgemad juuksed lokkideks.

Kasuta häid ja õigeid kuumtöötlusvahendeid

Kasutades odavaid lokitange, võibki tunduda, et lokid ei püsi kauem kui 20 minutit. Kallimad tangid on küll suurem väljaminek, kuid need kahjustavad teie juukseid vähem, kuumenevad paremini ja kestavad kaua. Soovitame lokke keerata 150-175 kraadi juures.

Samuti peaks lokitangide toru olema õige suurusega. Enamjaolt arvatakse, et mida suurem on toru läbimõõt, seda lopsakamad lokid. Kuid paljud korrad teevad ka väikesemad lokitangid imet. Proovi järgmine kord kasutada väiksema toruga tange ja jaga meiega tulemusi 🙂

Pildil on Hot Tools 1″ Professional Spring Iron for Full Curls and Waves lokitangid erinevate suurustega.

Millise suurusega lokitange peaks kasutama?

Ikka ei tule ilus soeng tangidega?

See tähendab, et teie juuksed karjuvad appi! Väga kahjustatud juuksed ei lähe hästi lokki. Tule meile külla ja hoolitseme sinu juuste eest.

Registreeri aeg