Noorjuuksurite salong Tallinnas

Ideed jõulukingitusteks

Veebipood on hea koht kingituste otsimiseks - meie veebipoes on palju tooteid, mida saab kinkida.

Jõulud on kohe-kohe kohal ning Tuuletuka tiimil on pakkuda toredaid ideid, mida kinkida jõuludeks nii naisele kui ka mehele. Toome antud postituses välja neli varianti: neiule, naisele, mehele ning noormehele. Tuuletuka veebipood pakub mitmeid allmainitud tooteid.

Neiule

Pildil on ideaalne komplekt neiule. Esindatud on kuivšampoon, niiskusekaitse ja läikesprei, magusalõhnaline parfüüm naistele. Wella EIMI kuivšampoon on ideaalne abivahend kiirematele päevadele. Tänu toote koostisosadele jääb juustesse vähem jääke, tulemusena kergemad juuksed ja värske tunne. Hind 7€ ning toote leiab meie e-poest. Järgmisena on pildil Goldwell Diamond Gloss niiskusekaitse ja läikesprei. Toode on niiskust blokeerivate omadustega, mis aitab saavutada läike ja siidiselt siledad juuksed kuni 72h-ks. Hind 15.90€ ja toode on olemas ka meie e-poes. Viimaseks on Britney Spears Midnight parfüüm, mis on puuviljaliselt lillelõhnaline. 30ml maksab 15.95€, saadaval Mylook.ee.

Tuuletuka kingidee, sisaldab tooteid ka meie veebipoest.
Tuuletuka veebipood sisaldab mitmeid tooteid jõulikingitusteks.

Naisele

Kingituse magusaks pooleks osutus Raffaello. Kingituse teine pool sisaldab InSight Colored hair protective šampooni. Spetsiaalselt mõeldud värvitud ja triibutatud juustele, et pikendada juuksevärvi eluiga. Sisaldab erinevaid õlisid, sh makadaamia-, oliivi-, argaaniaõli. Hind 10€ Tuuletuka veebipoes. Kingituse viimaseks osaks on Goldwell Elixir Versatile juukseõli. 100ml, mis jagub 85-ks kasutuskorraks. Imeline abivahend säravate juuste saavutamiseks. Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Sisaldab argaaniaõli ja tamanuõli. Hind 23€ Tuuletuka veebipoes.

Noormehele

Stiilne puidust kikilips teeb iga mehe väga šikiks. Need on saadaval erinevates toonides ning  hinnaklassides (alates 19.00€-60€). Kuna puidust kikilipsud koguvad aina rohkem populaarsust, on ka tekkinud väga palju pakkujaid. Stiilse väljanägemise juurde kuulub ka Goldwell StyleSign tekstuuri andev mineraalsprei. Perfektne abimees loomuliku soengu kujundamiseks. Saab luua laineid, siledust või hoopis sasipead. Samuti säilitab hoidvust ja sobib kõikidele juuksetüüpidele. Hind 14.50€ Tuuletuka veebipoes. Viimane osa antud kingiideest on kino kinkepilet. Kinkepileti kehtivuseaeg on 3 kuud ning pakkumisel on näiteks 1 kinopilet väärtusega kuni 10€, kuid hind 8€.

Tuuletuka poolt idee jõulukingitus noormehele.
Tuuletuka veebipoest leiad kingitusteks ideaalselt sobivaid tooteid nii meestele kui ka naistele.

Mehele

Pildid vasakul pool on InSight Man Hair & Body Cleanser pesugeel. Toode ei sisalda sünteetilisi aineid, lisab juustele ja nahale värskustunde. Hoolitseb keha eest, kuid on samal ajal keskkonnasõbralik. Hind on 15€ 250ml kohta Tuuletuka e-poes. Happy Socks – laheda mustriga mugavad sokid. Pood asub Kristiine Keskuses. Jällegist, väga stiilne kink stiilsele mehele. Kolmas idee on InSight Eley Loss Control Treatment toonik. Ka Tuuletuka juuksurid kasutavad seda pärast meestelõikust ja pesu. Toonik on saanud väga palju positiivset tagasisidet. Toonik vähendab juuste väljalangemist, stimuleerib peanahka ja selle mikroainevahetust. Annab värskustunde. Hind on 17€ Tuuletuka veebipoes.

Tuuletuka veebipood

Loodame, et postitus andis ka Teile uusi ideid ning saime Teie jõulukingituste murekoormust vähendada. Lisaks mainitud toodetele on meil veebipoes saadaval ka palsameid ja erinevaid viimistlustooteid.

Registreeri aeg