Noorjuuksurite salong Tallinnas

Meeste lühikesed juuksed

Meeste lühikesed soengud koguvad üha enam populaarsust.

Meeste lühikesed juuksed on alati moes. Mänguruumi erinevate stiilide katsetamiseks on palju. Hetkel on väga moes kõrvalt lühikesed ja pealt pikad juuksed. Järgnevalt oleme välja toonud kuus erinevat soengut, mis on meeste seas väga populaarseks muutunud. Kui tunned, et soovid ka endale sellist soengut, siis ootame Sind Tuuletuka salongi!

Ühele poole kammitud juuksed ning lühike habe

Nagu alguses mainisin, lühikesed küljed ja pealt pikk soeng on tänapäeval väga stiilseks saanud. Antud soengu puhul puudub konkreetne juukselõige lühikeste ja pikkade juuste vahel. Habe raamib mehelikku näokuju, kuid ka habeme puudumisel näeb soeng väga hea välja. Antud soeng maksab Tuuletuka salongis alates 13€ ning ajaliselt tuleks arvestada ühe tunniga.

Meestelõikus, stiilne ja trendikas.
Stiilne soeng lokkis juustele.

Kõrge Fade (küljed lühikesed) ning peal pikad lokkis juuksed

Väga stiilne meestelõikus neile, kellel on loomulikult lokkis juuksed. Kui te ei ole kindlad, mis oma soenguga pihta hakate, siis on antud soeng teile väga heaks lahenduseks.

Ogalised juuksed sätitud ühele poole ning teisel küljel madal Fade

Kuna ogalistesse juustesse on juba pisut agressiivsust toodud, siis sobib teisele küljele tagasihoidlikum ja kergema üleminekuga Fade. Antud soengu puhul soovitame välja kasvatada ka habeme, see teeb väljanägemise veelgi stiilsemaks. Soengu kujundamiseks soovitame kasutada Goldwell StyleSign Roughman matt kreempastat, mis on saadaval meie veebipoes hinnaga 15.90€.

Meeste lühikesed soengud
Stiilne soeng, kus viid pikad juuksed teisele poole üle.

Lühikesed juuksed ühel küljel, pikad juuksed viidud teisele poole

Tegu on väga puhta üleminekuga, kus on tehtud lõige pisut jämedamalt kui tavaliselt. Ülejäänud juuksed soovitame kujundada kreempastaga ning kammida teisele poole.

Tagasi kammitud juuksed keskmise üleminekuga

Tagasi kammitud juuksed jätavad väga sileda mulje. Külgedel on tehtud keskmise üleminekuga lõikus. Ka antud soengu puhul on abiks Goldwell matt kreempasta.

Meeste lühikesed soengud hõlmavad ka taha kammitud ehk silutud juukseid.
Stiilne soeng pompadour fade meestele, kellel on lühikesed juuksed.

Pompadour Fade habemega

Juuksed on viimistletud volüümikaks ning tehtud tugevam Fade. Annab ägeda retro väljanägemise.

Meeste lühikesed juuksed

Meeste lühikesed juuksed on tänapäeval väga levinud. Nagu enamus piltidelt on näha, pealt pikemad ja küljelt lühemad juuksed on väga populaarseks muutunud. Kui soovite ka enda igapäevasesse väljanägemisse tuua midagi uut ja stiilset, siis ootame Sind Tuuletuka salongi. Broneeri aeg ja peatse kohtumiseni!

Registreeri aeg