Noorjuuksurite salong Tallinnas

Kuumakäärilõikus

Kuumakäärilõikus on Tuuletukas tagasi! Loe, miks antud teenus on niivõrd hinnatud ning populaarne tänapäeval ning ka Tuuletuka klientide seas.

Kuidas kuumakäärilõikus töötab?

Kuumakäärid näevad välja nagu tavalised käärid, kuid need on ühendatud digitaalse süsteemiga, mille kaudu juuksur määrab kuumuse. Temperatuur sõltub kliendi juustest, mida katkisemad ja/või paksemad juuksed on, seda suurem kuumus. Kuumakäärid siluvad kõik katkised otsad kinni. Ära muretse, kuumakääride temperatuur ei ole nii kõrge, et see “sulataks” Su juukseid. Lõikuse tulemusena suudavad juuksed säilitada omale loomulikku niiskus- ning õlitaset.

Broneeri aeg ning saavuta ka endale ilusad ja terved juuksed.
Kuumakäärilõikus silub kõik katkised otsad ning tulemus on tervemad ja säravamad juuksed.

Kuumakäärilõikus vs tavaline juukselõikus

Mis erinevus on kuumakääridel ning tavalõikuse kääridel? Mõlemad variandid sobivad kõikidele juuksetüüpidele. Tavaliste kääridega lõigatakse katkised juukseotsad ära. Kuumakääridega lõigatakse ning suletakse juukseotsad. Need kaks sammu toimuvad samaaegselt. Juukseotsad suletakse tänu kõrgele temperatuurile. Kuumakäärilõikus on populaarsem naiste seas, kuid see sobib ka meestele. Paljudel juhtudel on juuste väljalangemine peatunud ning juuksed tugevamaks ning kohevamaks kasvanud.

Kuumakäärilõikuse tulemused

Juukselõikuse soov on kaotada hargnevad ning katkised juukseotsad. Seda Sa ka saavutad. Lisaks tervetele juustele muutuvad need  ka tugevamaks ning koguvad pikkust. Kuumad käärid muudavad juuksed peenemaks, mistõttu muutuvad juuksed kohevamaks ning mahulisemaks. Kui oled teinud endale püsilokid ehk keemilised lokid, siis tasub kuumakäärilõikus eriti ära – sellega taastad oma vetruvad ning elastsed lokid. Üldine järeldus kuumakäärilõikusest on järgmine: kui soovid omale säravaid, kammitavaid, kohevaid ja tervemaid juukseid, on kuumakäärilõikus mõeldud just Sinu jaoks.

Kuumakäärilõikuse tulemus, kohevad ning tugevad juuksed.
Broneeri aeg ning saavuta terved juuksed kuumakäärilõikusega.

Kuumakäärilõikus Tuuletukas

Kuumade kääride lõikus on jõudnud tagasi Tuuletukasse. Teenus kestab orienteeruvalt tund aega. Teenuse hind on 15€ noorjuuksuri juures. Kui veel kõhkled, kas tulla kuumakäärilõikusele, siis loe kliendi tagasisidet:

“Olin kuulnud palju head kuumakäärilõikuse kohta, kuid polnud ise veel jõudnud järele proovida. Kaua ei mõelnud, broneerisin aja ning järgmisel nädala olingi juba Tuuletuka juuksurisalongis. Ilma pikema jututa – tulemus on väga hea, olen väga rahul. Mu juuksed näevad säravamad ja tervemad välja. Olen positiivselt üllatunud. Kiidan Joannat, ta tegi väga põhjaliku töö.” – Katrin

Broneeri aeg kuumakäärilõikusele ning kohtume juba peatselt Tuuletuka juuksurisalongis.

Registreeri aeg