Noorjuuksurite salong Tallinnas

HG juukselõikus

HG juukselõikus eemaldab katkised otsad, aga juuste üldpikkus ei kao.

Oled ehk oma sõbrannade seas kuulnud, et keegi käis oma katkiseid ja turritavaid juukseid ära lõikamas, kuid endine juuksepikkus jäi alles? Just sellele HG lõikus spetsialiseerubki. Lõikus viiakse läbi spetsiaalse lõikusetallaga, mis eemaldab ainult katkised juukseotsad ära. Oma juuste üldpikkust Sa ei kaota.

Kust algas HG trend?

Juuksehoolduse ekspert (ning ka juuksur ise) Evgenii Shmidt lõi Moskvas 2013.aastal firma Hair Grinder Ltd , mis hakkad teaduslikke uuringuid läbi viima, et tuua ilmale HG juukselõikus.Ta oli väga teadlik kõikidest turul olevatest juuksehooldus vahenditest. HG juukselõikusmasinale tehti väga palju teadluslikku uuringut ning tulemuseks oli erakordselt lihtne masin, kuid mis tõi silmaga nähtavaid tulemusi. Nüüdseks on HG juukselõikus üks populaarsemaid lahendusi katkistele ja turritavatele juukseotstele. Selle efektiivsus ületab senini teadaolevaid meetode.

Kellele on HG lõikus mõeldud?

Üldjuhul on mõeldud see kõigile, kes soovivad hoida oma juukseid tervena ning pidevas kasvus. Siinkohal tuleks siiski meeles pidada, et HG juukselõikus ei ole imeravi ning see ei ravi terveks kahjustatud juukseid. Kui juuksed on kahjustatud, tuleks mõnele teisele meetodile rõhku panna. HG lõikus sobib neile, kellel on turritavad ja katkised juukseotsad, kuid üldjoones terved juuksed. Soovitame antud lõikus rohkem paksematele, keskmistele ning kahusematele juustele.

Kuidas lõikuse protseduur välja näeb?

Tule lõikusele puhaste ja kuivade juustega. Vajadusel tuleb juukseid ka sirgendada, aga seda tehakse juba salongis. Tuuletuka pakub HG lõikust kahel viisil: HG juukselõikus (pesuta) hind 22€, maksimaalne ajakulu (01:15) ning HG juukselõikus + (pesu, viimistlus) (01:30), hind 27€.

Protseduur viiakse läbi juukselõikusmasinaga, millel on HG lõikuseks mõeldud spetsiaalne lõikusetald. Katkised  ja turritavad juuksed eemaldatakse salgu kaupa. Mõnda salku, millel on rohkem katkised juukseotsi, töödeldakse mitu korda. Juukseid tuleb õigesti hooldada, niiviisi säilib tulemus 2-6 kuud. HG juukselõikus muutab Su juuksed läikivaks, siledaks ning pehmeks.

Eemaldab katkised juukseotsad

Juukselõikus võtab aega 15-60 minutit. Sellele ajale lisandub vajadusel juustepesu ja sirgendamine.

Tulemus ületab oma efektiivsusega siiani teadeolevaid meetode.

Säästab maksimaalset juuste pikkust, eemaldades kõigist juustest vaid 3-10 mm.

Tulemus kestab õigel hooldamisel 2-6 kuud.

Ootame Sind Tuuletuka juuksurisalongi, broneeri aeg!

Registreeri aeg