Noorjuuksurite salong Tallinnas

Balayage – kõik, mida peaksid teadma

Värvimistehnikad

Sõna “balayage” tuleneb prantsuse keelest ning see tähendab “pühkima” või “värvima”. See on juuste värvimise meetod, milles värv kantakse/maalitakse käsitsi juustesse, et anda sellele loomulik ja järkjärguline üleminek.

Balayage värvimine hõlmab heledaid ja tumedaid toone värvikontrasti tekitamiseks. Niiviisi on värvil loomulik areng ning see jätab ilusa välimuse ja sära. Kuigi balayage meenutab triibutamist, jääb tulemus näha nagu päike oleks juukseid pleegitanud.

Ombre värvimine vs Balayage värvimine

Nende kahe tehnika põhierinevus peitub värvimise protsessis. Balayage puhul kantakse heledat värvi üksikutele juuksesalkudele ning tumedat värvi juuste otstesse värvikontrasti loomiseks. Ombre tuleneb samuti prantsuse keelest ning see tähendab “varju”. Ombre värvimine hõlmab peamiselt juukseotsade heledaks värvimist ning juurte tumedaks jätmist. Vahepealne osa on üleminek heledalt tumedale. Juusteotstesse ei kanta tumedat värvi nii nagu Balayage puhul. Ombre on suurepärane otsus julge soengumuutuse jaoks – see on kindlasti rohkem märgatav ja nõuab tavaliselt rohkem järelhooldust kui Balayage.

Mis on Ombre värvimine ja Balayage värvimine? Tutvu nende erinevustega.

Neli põhjust, miks Balayage värvimine on hea mõte:

1) Suvi on kohe kohal. Too heledust oma juustesse.

Kui soovid vaheldust vahetult enne suve, võib balayage vastata Sinu juuste palvetele. Kevad on parim aeg, kui lisada looduslikku sära ja kergemat tooni oma juustesse. Balayage puhul näeksid Sa välja nagu oleksid veetnud aasta troopilisel saarel.

2) Balayage värvimine toob välja loomuliku värvikontrasti

Nagu olen eelnevalt maininud, Balayage lisab Sinu juustesse naturaalse ja loomuliku värvikontrasti. Kui muretsed või pelgad suure muutuse pärast, siis Balayage on kui kuldne kesktee – mitte liiga tugev, kuid ka mitte liiga nõrk muutus.

3) Su juuksed ei vaja palju hoolitsust

Tavaliselt inimesed ignoreerivad juuste värvimist, sest puudub tahtmine ja viitsimine pärast värvimist oma juuste eest hoolda kanda. Eriti kui tegemist on väljakasvanud juurtega. Balayage stiilis värvitud juustega ei pea väljakasvanud juurte pärast muretsema – need sulanduvad sisse loomulikult. Ombre värvimine pleegitab juukseotsad heledaks ning nende eest peaks hiljem hoolt kandma – toitma ja niisutama.

4) Balayage sobib kõikidele juustetüüpidele

Balayage suureks eeliseks on see, et see sobib suurepäraselt kõikidele juuksetüüpidele – heledatele, tumedatele, lokkis, lainelistele, sirgetele, pikkadele ja lühikestele juustele.
Tähtis on leida omale õige ja professionaalne juuksur, kes teab, mis toonid just Sinu juustega sobivad.

Broneeri aeg ning võta suvi vastu heledamate toonidega!

Balayage, Ombre ning blondeerimine lähevad eritöö alla ning palume soovi korral võtta ühendust meili kaudu või helistage 600 2435.

Noorjuuksuri juures on eritöö tunnihind 15 eurot, juuksuri juures 20 eurot ja meistri juures 25 eurot, millelel lisandub kasutatud materjali kulu (o,18€ grammi kohta).

Registreeri aeg